2009 m. balandžio 23 d., ketvirtadienis

ŠIS BEI TAS APIE G I N T A R Ą

Gydymas gintaru yra žinomas tūkstantmečiais, ir tai yra rimtas pagrindas tikėti jo galia.
Gydymui labiau tinka nešlifuotas, neapdorotas, natūralus gintaras, nes pakitus struktūrai mažėja jo energetines galios.

Susirask savo gintarą! Jį turėtum atpažinti iš teigiamo šio saulėto lašelio energetinio poveikio. Jis tau turi būti gražus.
Nuo sąlyčio su kūno išskiriamais riebalais, kremais, prakaitu ir dulkėmis gintaras apsineša. Nešvarumai slopina jo energija ir pralaidumą. Jeigu gintaras nebespindi, palaikyk ji 10min. šiltame, švariame vandenyje, po to nušveisk minkštu šepetėliu, nuskalauk po tekančio vandens srove, nusausink rankšluosčiu ir nupoliruok vilnonio arba šilkinio audinio skiaute -taip pakrausi gintarą nauja energija. Kad gintaras neprarastu savo galiu, nelaikyk jo šalia kompiuterio, mobiliojo telefono, mikrobangų krosneles. Neskolink savo gintaro kitiems, kad neperimtu svetimos energijos.
Mūsų protėviai gintaro miltelius maišė su įvairiais ekstraktais , tepalais, kurios tepė ant odos, darė klizmas, gere kaip vaistus. Gintaro rūgštį naudojo kaip gamtini biostimuliatorių, skatinanti audinių atsinaujinimą ir organizmo gijimą .Gintaro ekstraktas naudojamas kaip efektyvi priemonė nuo skausmo bei peršalimo ligų.
Degant gintarui, kyla tiršti dūmai. Senieji žyniai jais gydė kosulį, smilkė patalpas, kuriose buvo gydomi ligoniai. Aromatinius dūmus naudojo religinėse apeigose ir magiškuose ritualuose, kad sukurtu ypatinga atmosferą, skleistu ramybe ir gera nuotaika.
Ištirta, kad aplikacija-efektyviausias gintaro terapijos būdas. Mūsų kūne yra 360 biologiškai aktyviu tašku, atsakingu už konkrečias vidaus organu sistemas. Ant aktyvių taškų uždėti gintaro gabaliukai spinduliuoja energija ir dirgina juos. Kartais labiau tinka akupresūra-aktyviuju tašku masažas gintaro gabaliukais. Be to,efektyvu tiesiog uždėti gintaro ant skaudamos vietos .Senieji žyniai mane, kad tokiu būdu gintaras ištraukia visas ligas, o pats tampa sunkus ir nešvarus.
Gintara naudojo egzemoms, alergijos sukeltiems uždegimams, skydliaukės, akių ligoms gydyti.
Milijono metu senumo gamtos produkto, susidariusio iš sukietėjusiu pušu saku, gydomoji galia pagrista ir mokslu. Terapini poveiki mokslininkai aiškina gintaro magnetinėmis savybėmis - gintaras sugeba ,,pasikrauti" ir ,,praleisti" energija. Jis veikia kaip magnetas, stiprindamas arba mažindamas organizmo vidinio magnetinio lauko spinduliavimą. Gintaro biostimuliacija skatina hormonu gamyba, o šie aktyvina kraujo tiekimą nesveikiems organams, taip palengvinamas jų gijimas. Reguliarios gintaro aplikacijos mažina, o lengviasniais atvejais net visai numalšina nugaros, galvos, raumenų, dantų, pilvo, menstruacijų sukeltus ar nuo per didelio fizinio krūvio atsiradusius skausmus. Kartais gydant gintaru, galima perpus sumažinti įprastai vartojamu vaistu kiekį. Manoma, kad gintaras palengvina gimdymą,apsaugo motiną ir vaiką nuo ligų ir kitokių bėdų.
Gintaro miltelių paslaptį atskleidė rusu mokslininkai,l aboratoriniu tyrimu metu radę gintaro rūgštį - natūralia medžiagą, kuri stiprina organizmą ir mažina kenksmingų aplinkos veiksnių įtaką. Vokiečiu psichoterapeutai mano, kad gintaras gali teigiamai veikti ir žmogaus psichika.
Ilgaamžis gintaras ramina, saugo, primena vaikystes ir laimes akimirkas. Gintaras skatina savisaugos instinktą, spinduliuoja saules energija, šilumą, nuramina, nuima stresą, suteikia naujų jėgų, tikėjimo, vilties. Gali slopinti baimę ir depresiją. Žmogų gerai nuteikia ir vaikščiojimas pajūriu, ieškant gintaro. Paties rastas gintaras - kaip maža saulutė, galinti sušildyt, sukelti geras emocijas.

IŠBANDYK
Jei skauda galva,uzuot gerusi toblete mazu gintaro gabaliuku laengvai pamasazuok smilkinius.
Jei pavargo akys ,idemiai ziurek i gintara,nenukreipdama nuo jo zvilgsnio.Kartu tai bus ir gera meditacija,palengvinanti mastyma.
Gintara pasidejusi po ciuziniu,atsikratysi kamuojancios nemigos,streso.
Didelius spuogus,skausmingas votis galima gydyti ant tu vietu uzdedant gintaro.
Jei jauti nuovargi,palaikyk delne gintaro gabaleli.Jis palaengvina savijauta turint sirdies negaliu,o issekus padeda atstatyti jegas.
Susirgusi gerkles uzdegimu pridek gintaro prie skaudamu vietu,apvyniok kakla skarele it taip pabuk 20min.
Jeigu apbejoji savo jegomis nesiok gintaro papuosalus.
Gintaro spalva issklaido abejones,itarimus,skatina protine ir dvasine veikla.
Gintaro karoliu skleidziami impulsai masazuoja,veikia kaip akupresura.
Daromi veido,kaklo ir iskirpties msazai gintaro lasdelemis.Vienas gygomasis kursas (7-10 kartu)suaktyvina kraujo apytaka ir audiniu atsinaujinima,gerina odos elstinguma,grazina spalva,lygina smulkiasias rauksles,svelnina giliasias.

TIK ATMINK Gintaras-ne panaceja.Jis gali tik lengvinti ligu simptomus,taciau nepanaikina priezasties.

Antikiniame pasaulyje gintaras buvo aukso vertes.Juo puosdavo valdovu sostus ir karunas Egipte,Asirijoje ir Romos imperijoje.Gintaro savybe skleisti energija labai vertino romenu daktaras Avicena,uzrases apie pussimti gydomuju receptu su gintaru.Japonu imperatoriai labiausisi vertino raudonaji gintara,skatinanti kraujo atsinaujinima.Rytu salyse gydymui naudojo baltaji gintara,vertingiausi buvo zalsvo atspalvio bei su vabzdziu fosilijomis.
Viduramziais gintaras tapo panaceja nuo visu ligu.Jam priskirtos magiskos galios,todel si akmeni nesiojo kaip talismana.Manyta,kad gintaras saugojo nuo piktos akies,blogos energijos,tausojo nesiotojo sveikata.
Musu dienomis gintaras asocijuojasi su papuosalais.Dar jis vadinamas ugnies ir meiles akmeniu,gydanciu uzgautas sirdis,padedanciu suvilioti mylimaji,uzkurti meiles liepsna.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

www.apiegintara.blogspot.com NESISAVINA JOKIŲ AUTORINIŲ TEISIŲ Į VAIZDINĘ INFORMACIJĄ PATALPINTA TINKLALAPYJE, JEI NENURODYTA KITAIP. VISOS VAIZDINĖS INFORMACIJOS AUTORIŲ TEISĖS PRIKLAUSO MEDŽIAGOS AUTORIAMS. JEI ESATE KURIOS NORS VAIZDINĖS IR/AR TEKSTINĖS MEDŽIAGOS AUTORIUS IR NORITE, JOG JI BŪTŲ PAŠALINTA INFORMUOKITE KOMENTARUOSE